"Crăiasa zăpezii", un spectacol de teatru fascinant pentru copii, pe 13 noiembrie, la sala Barbu Ştirbei

Spectacolul se joacă pe 13 noiembrie

«Ţi-ar plăcea să mergi cu adevărat repede? Mai repede decât ai mers vreodată în viaţa ta? Vino cu mine şi vom zbura împreună până înţinuturile îngheţate ale nordului, unde se află castelul meu. Eu sunt Crăiasa Zăpezii ». Cea mai frumoasă poveste pentru copii va putea fi următiră pe 13 noiembrie, la sala de spectacole « Barbu Ştirbei ».

Ştiri pe aceeaşi temăCentrul Cultural Judeţean Călăraşi vă invită într-o aventură palpitantă în ţinuturile îngheţate ale nordului, alături de Crăiasa Zăpezii şi alaiul ei alb. Bazat pe una dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Christian Andersen, spectacolul de teatru pentru copii "Crăiasa zăpezii", vorbeşte despre o iarnă friguroasă, despre un orăşel cât se poate de obişnuit şi despre o făptură care încearcă să distrugă echilibrul fragil al lumii.
Publicul călărăşean va avea posibilitatea de a o întâlni pe misterioasa Crăiasă pe data de 13 noiembrie, ora 11.00, în sala de spectacole „Barbu Ştirbei”.

 Proiect ambiţios al Teatrului "Ion Creangă"

Povestea, care începe cu "A fost odată...", este un proiect ambiţios al Teatrului ”Ion Creangă” din Bucureşti, care aduce împreună o echipă artistică internaţională. Rosamunde Hutt (regizor) şi Charles Way (dramaturg) au colaborat cu Andreea Săndulescu (scenograf), Violeta Dincă (coregraf), Eduard Petru Jighirgiu (compozitor), Manuela Răduţ (light designer) şi Ilinca Harnut (traducere), pentru a recrea farmecul poveştilor pline de suspans şi de înţelepciune, pe care le ascultăm cu obrajii îmbujoraţi şi cu sufletul la gură.

Din echipa de distribuţie fac parte: Julieana Drăghici / Carla Oloş, Eliza Păuna, Mihai Cojocaru, Liliana Donici, Gabi Costin / Cezar Vlad Popescu, Graţiela Teohari Duban, Eduard Petru Jighirgiu, Maria Ţăran, Ilinca Atanasiu. Preţul unui bilet este de 10 lei şi se găsesc la secretariatul Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, putând fi achiziţionate şi înainte de spectacol.
 

Vă recomandăm şi:

Piesa de teatru "Unchiul Vanea" nu se mai joacă pe 7 octombrie. Spectacolul, reprogramat în luna noiembrie

Nume sonore ale scenei româneşti, la stagiunea culturală. Ce piese de teatru pot fi urmărite începând cu 2 septembrie

Invitaţie la teatru. Spectacolul „Fidelitate”, o poveste despre viaţa de cuplu, reprogramat pentru luni, 11 mai

Teatru. Spectacolul în care Radu Beligan şi Maia Morgenstern apar pentru prima dată împreună pe scenă se joacă şi în Bărăgan

Radu Beligan, Maia Morgenstern şi Marcel Iureş vin la "Primăvara culturală". Ce spectacole sunt programate până pe 27 mai

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările