Cozi la vaccinare. Peste 1.300 de doze, administrate la Călăraşi în ultimele 24 de ore

Cozi la vaccinare. Peste 1.300 de doze, administrate la Călăraşi în ultimele 24 de ore

Aglomeraţie la centrele de vaccinare din judeţul Călăraşi FOTO Facebook/Centrul Enel

Tot mai mulţi călărăşeni au ales să se vaccineze în ultimele zile, cei mai mulţi dintre aceştia optând pentru prima doză. Astfel, numărul imunizărilor a fost în ultimele 24 de ore de 1.306 doze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Instituţiei Prefectului- Judeţul Călăraşi, în ultimele 24 de ore au fost administrate 1.306 doze de vaccin după cum urmează:
Doza 1 - 700
Doza 2 - 89
Doza 3 - 207
Doza unică Janssen (Johnson & Johnson) - 310
 
Numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare) la nivel judeţean  este de 139.779,din care: doza 1 - 60.796, doza 2 - 52.600 şi doza 3 - 8.173, doza unică Janssen (Johnson & Johnson) - 18.003.

Conform autorităţilor, nu au fost raportate reacţii adverse severe. Menţionăm faptul că vaccinarea este gratuită, voluntară şi necondiţionată. Informaţii oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 - Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.

Instituţia Prefectului – Judeţul Călăraşi face apel la cetăţeni să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile actelor normative în vigoare.
 
De asemenea, cetăţenii care doresc să se vaccineze o pot face la medicii de familie cu disponibilitate pentru administrarea serului anti-Covid-19 Janssen (produs de Johnson & Johnson) sau într-unul din următoarele centre de vaccinare:

1. Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi 
2. Centrul Comunitar Sala Sport Lehliu-Gară 
3. Centrul Comunitar Clădire ENEL Călăraşi 
4. Centrul Comunitar Sala Sport Şcoala 11 Călăraşi 
5. Centrul Comunitar Fosta Cameră de Gardă Spital Budeşti
6. Centrul Comunitar Sală Sport Şcoala Mircea Eliade Olteniţa.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările