Copiii, poliţişti de ocazie. Prichindeii, o zi de poveste alături de oamenii legii

Copiii, poliţişti de ocazie. Prichindeii, o zi de poveste alături de oamenii legii

Copiii, la întâlnirea cu poliţiştii FOTO IPJ Călăraşi

De Ziua Internaţională Copilului,  IPJ Călăraşi şi-a deschis porţile pentru sute de copii dornici să-i cunoască pe poliţişti la ei acasă.Astfel, oamenii legii din Călăraşi, precum şi cei din Olteniţa, Fundulea, Lehliu şi Budeşti i-au primit pe prichindei, arătându-le materialele din dotare folosite de poliţiştii de ordine publică, rutieri şi cei pentru acţiuni speciale în misiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii criminalişti le-au prezentat laboratorul criminalistic şi i-au învăţat cum se fac amprentările şi fotografiile judiciare. De asemenea, un câine poliţist special antrenat pentru  misiunile de menţinere a ordinii publice a fost prezent în rândul celor mici.
 
Totodată, copii din cadrul Grădiniţei Amicii au petrecut câteva ore de poveste cu poliţiştii, iar la finalul activităţii celor mici le-au fost realizate picturi pe mâini cu personajele lor preferate de desene animate. Activităţile poliţiştilor  rutieri dedicate zilei de 1 Iunie au continuat cu organizarea unui concurs de biciclete.

Simultan, poliţiştii din tot judeţul au desfăşurat activităţi în şcoli pentru promovarea profesiei de poliţist, activităţi de prevenire a delicvenţei juvenile şi a accidentelor de circulaţie. La finalul zilei poliţiştii criminalişti au organizat „Seara CSI” , simulând cercetarea la faţa locului în cazul săvârşirii unei infracţiuni.
 

Vă recomandăm şi:

Porţi deschise de 1 iunie. Copiii, distracţie maximă alături de pompieri

Distracţie de 1 iunie. Gaşca Zurli, clovni şi mascote Disneyland încing atmosfera de Ziua Copilului

Copiii au acces gratuit pe 1 Iunie la Zoo Ploieşti

Concert cadou pentru copii, la Sala Radio de 1 iunie, Ziua Copiilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările