Copiii de clasa I, instruiţi de poliţişti. S-a încheiat programul educaţional "Şcoala siguranţei Tedi"

Copiii de clasa I, instruiţi de poliţişti. S-a încheiat programul educaţional

Copiii, instruiţi de poliţişti FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni au fost alături de elevii şcolii generale Mihai Viteazul Călăraşi la o ultimă activitate în cadrul programului educaţional naţional „Şcoala siguranţei Tedi”, prin intermediul căruia elevii de clasa I şi-au însuşit informaţii utile pentru siguranţa personală.


Activităţile în cadrul programului,,Şcoala Siguranţei Tedi" au început în luna februarie 2016, cu elevii clasei I ai şcolii gimnaziale Carol I din municipiul Călăraşi, activitatea fiind finalizată marţi, 7 iunie, la şcoala generală Mihai Viteazul i.

Pe parcursul programului copii au învăţat care sunt regulile de circulaţie elementare pentru siguranţa lor: cum să se deplaseze pe drumurile publice în calitate de pieton, pasager în autoturism şi în autobuz sau în calitate de biciclişti. De asemenea, le-a fost explicată semnificaţia indicatoarelor, fiind organizat un concurs de desen a unui autoturism de poliţie, câştigătorii primind premii şi buletinul ,,Micului poliţist". Programul i-a avut în atenţie pe elevii de clasa I, scopul fiind transmiterea şi însuşirea informaţiilor privind siguranţa copiiilor la domiciliu, în şcoală şi pe stradă.

Vă recomandăm şi:

Prevenire. Copiii din Ulmu, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

Campanie de prevenire a violenţei. Poliţiştii îi învaţă pe săteni cum să-şi verse furia: să dea cu sapa în curte, în loc să-şi bată nevasta

Educaţie. Pentru prevenirea delincvenţei juvenile, poliţiştii i-au invitat pe tineri la film

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările