Controversatul broker Cristian Sima îşi lansează o carte la Olteniţa, în 18 mai

Controversatul broker Cristian Sima îşi lansează o carte la Olteniţa, în 18 mai

Marea spovedanie a brokerului fugar(vol.II), lansată la Olteniţa FOTO cristiansima.ro

Controversatul broker Cristian Sima, cunoscut publicului larg după scandalul din 2012, când a fost acuzat că a pierdut pe bursă banii mai multor persoane importante din România, apoi a fugit din ţară, îşi lansează o carte la Olteniţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile din Olteniţa, în colaborare cu Colegiul Naţional „Neagoe Basarab”  organizează miercuri, 18 mai, ora 11.30, la sala de spectacole din cadrul Direcţiei de Cultură, lasarea de carte „Marea Spovedanie a Brokerului Fugar” (vol. II), autor Cristian Sima.
 
La această manifestare vor participa profesorul universitar Dumitru Borţun (SNSPA), criticul de artă Pavel Şuşară şi profesorul Marian Ursu de la colegiul din Olteniţa, iar moderator va fi istoricul literar Liviu Capşa, fost elev al şcolii.

Cristian Sima, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Bursei de la Sibiu - Sibex, a fugit din ţară în 2012 cu banii unor clienţi care tranzacţionau pe pieţe externe printr-o firmă deţinută de el. Ulterior, el a declarat că a pierdut aceşti bani.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările