Controale pentru verificarea respectării regulilor sanitare la 179 de societăţi comerciale

Controale pentru verificarea respectării regulilor sanitare la 179 de societăţi comerciale

Controale pentru verificarea respectării măsurilor sanitare FOTO IPJ Călăraşi

Pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul judeţului Călăraşi, în acest weekend, au fost desfăşurate în zone aglomerate acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară.

Ştiri pe aceeaşi temă

La controale au participat aproximativ 300 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, pompieri, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Ministerul Muncii.
 
În urma activităţilor desfăşurate, la nivelul judeţului Călăraşi, echipele mixte au efectuat controale la 179 de societăţi comerciale şi au aplicat sancţiuni în valoare de 17.400 de lei.
 
Totodată, au fost  aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, dintre care una pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 34 la Legea 61/1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 4 la alte acte normative.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările