Controale ITM: Amenzi în valoare de 8.500 lei au fost aplicate de inspectori

Controale ITM: Amenzi în valoare de 8.500 lei au fost aplicate de inspectori

Inspecţia muncii, în control FOTO Adevărul

În săptămâna 15 – 19 aprilie, ITM Călăraşi a efectuat controale în mai multe domenii de activitate, printre care comerţ, agricultură, activităţi de inginerie, activităţi şi servicii de decontaminare, învăţământ, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, fabricarea de construcţii metalice, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de construcţii, activităţi de jocuri de noroc, aplicând amenzi în valoare de 8.500 de lei

Ştiri pe aceeaşi temă

 Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 24 de angajatori, doi a fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 5.000 de lei. Au fost dispuse 34 de măsuri cu termene precise de rezolvare. Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate în muncă au efectuat 21 de controale, 19 angajatori au fost sancţionaţi şi au fost aplicate amenzi în valoare de 3.500 de lei şi 45 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 46 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările