Controale ITM la 37 de angajatori. Au fost aplicate amenzi în valoare de 32.000 de lei

Controale ITM la 37 de angajatori. Au fost aplicate amenzi în valoare de 32.000 de lei

Controale ITM la 37 de angajatori FOTO Adevărul

Amenzi în valoare de 32.000 de lei şi 32 de avertismente au fost aplicate de inspectorii de muncă celor 37 de angajatori verificaţi şi care au fost găsiţi în neregulă.

 
În săptămâna 18 – 21 iunie, ITM Călăraşi a efectuat controale în următoarele domenii de activitate: comerţ, agricultură, construcţii, confecţii textile, învăţământ, agricultură, transporturi urbane, activităţi de închiriere şi leasing cu maşini. Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 15 angajatori, unul a fost sancţionat. Au fost dispuse 15 măsuri cu termene precise de rezolvare. Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate în muncă au efectuat 19 controale, 37 de angajatori au fost sancţionaţi şi au fost aplicate amenzi în valoare de 32.000 de lei şi 32 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 37 de măsuri cu termene precise de rezolvare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: