Controale ISU la staţiile de carburant aflate pe Autostrada Soarelui

Controale ISU la staţiile de carburant aflate pe Autostrada Soarelui

Controale la benzinăriile de pe A2 FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Pompierii militari călărăşeni desfăşoară zilnic activităţi de informare preventivă şi control la operatori economici pentru a combare răspândirea SARS CoV-2. Ieri, 12 iulie, militarii au verificat 5 benzinării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au desfăşurat mai multe activităţi de îndrumare şi control la staţiile de carburanţi de pe Autostrada Soarelui în vederea respectării măsurilor de combatere a răspândirii SARS CoV-2.
 
La acţiunea din data de 12 Iulie, cadrele Inspecţiei de Prevenire au verificat cinci staţii de carburanţi de pe Autostrada Soarelui, fiind identificate nereguli pentru care, în unele cazuri s-au fost acordat avertismente, iar în altele s-au aplicat sancţunile prevăzute de normele legale în vigoare.
 
Cetăţenii sunt rugaţi să respecte măsurile stabilite de autorităţi în perioada stării de alertă, să respecte distanţarea fizică şi măsurile de igienă recomandate de specialişti.
 
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările