Controale. Firme de panificaţie, sancţionate de poliţişti pentru nereguli la comercializarea pâinii

Controale. Firme de panificaţie, sancţionate de poliţişti pentru nereguli la comercializarea pâinii

Nereguli la firmele de panificaţie Foto:Arhivă Adevărul

Mai multe firme din comuna Dragalina au fost prinse pe „picior” greşit, în cadrul unei razii efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice. Oamenii legii au aplicat sancţiuni de 29.000 mai multor societăţi care activează în domeniul panificaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Conform poliţiştilor, în urmă cu două zile, au fost descoperite nereguli la o firmă din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi. Oamenii legii au stabilit că administratorul firmei, Alina O., de 44 de ani, a vândut, în perioada 19 aprilie-7 mai, peste 4.000 de pâini, fără a îndeplini condiţiile legale. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu 20.000 lei şi a fost confiscată suma de 2167 lei, reprezentând contravaloarea pâinilor.

De asemenea, în continuarea cercetărilor, poliţiştii au identificat o persoană fizică autorizată care se aproviziona cu pâine de la societatea comercială amintită şi care, în luna decembrie 2014, a comercializat 101 pâini, fără a îndeplini condiţiile legale prevăzute de lege. Persoana fizică autorizată a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 9000 lei şi a fost confiscată suma de 55,55 lei, reprezentând contravaloarea  a 101 pâini.  
 

Vă recomandăm şi:

Comercianţii de produse de panificaţie, controlaţi de poliţişti înainte de Paşte

Zeci de dosare penale pentru evazioniştii din panificaţia vasluiană

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările