Controale. Amenzi în valoare de 11.000 de lei, aplicate de inspectorii de la ITM

Controale. Amenzi în valoare de 11.000 de lei, aplicate de inspectorii de la ITM

Neregulile descoperite au fost sancţionate FOTO Adevărul

Zeci de controale au fost efectuate săptămâna trecută de către inspectorii de munca, fiind vizate mai multe domenii de activitate: comerţ, agricultură, confecţii metalice, transport. Pentru neregulile descoperite au fost aplicate amenzi în valaore de 11.000 de lei şi 52 de avertismente.


În săptămâna 13 – 17 mai, ITM Călăraşi a efectuat controale în următoarele domenii de activitate: comerţ, agricultură, construcţii, învăţământ, dezasamblare maşini, fabricarea de maşini şi utilaje, reparaţii nave fluviale, confecţii metalice, transport, alte domenii de activitate. Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 26 de angajatori, doi au fost sancţionaţi. Au fost dispuse 46 de măsuri cu termene precise de rezolvare. Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate în muncă au efectuat 25 de controale, 25 de angajatori au fost sancţionaţi şi au fost aplicate amenzi în valoare de 11.500 de lei şi 52 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 55 de măsuri cu termene precise de rezolvare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: