Contribuabilii care îşi achită impozitul până la 31 martie beneficiază de reduceri

Contribuabilii care îşi achită impozitul până la 31 martie beneficiază de reduceri

Serviciul Taxe şi Impozite Locale din subordinea Primăriei

Călărăşenii care îşi achită dările către stat până la 31 martie beneficiază de o reducere de 10%. Cei care nu au timp să ajungă la ghişeu pot achita impozitul online.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Totodată, vă puteţi plăti taxele şi impozitele locale online, pe site-ul www.ghiseul.ro. Transmiteţi pe mail-ul office@primariacalarasi.ro o solicitare din partea dumneavoastră alături de o copie de pe cartea de identitate pentru obţinerea credenţialelor cu ajutorul cărora vă puteţi loga.
 
Plata cu întârziere a taxelor, impozitelor, contribuţiilor şi a altor sume datorate bugetului local atrage după sine majorări de întârziere. Nivelul majorării de întârziere este de 1% pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data stingerii sumei datorate inclusiv, cu excepţiile prevăzute de lege şi poate fi modificat prin acte normative.
 
Conform Primăriei Municipiului Călăraşi, în primele două zile de încasare din acest an au fost acordate 688 de bonificaţii, în valoare totală de 9.312 lei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: