Consumatori de substanţe interzise, prinşi de jandarmi pe strada Belşugului

Consumatori de substanţe interzise, prinşi de jandarmi pe strada Belşugului

Zeci de pliculţe cu droguri, găsite asupra tinerilor FOTO IJJ Călăraşi

Trei tineri din municipiul Călăraşi au fost depistaţi de jandarmii călărăşeni având asupra lor mai multe pacheţele confecţionate din hârtie cu un conţinut de  fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 Astfel, ieri,  24 octombrie, în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare pe strada Belşugului, din municipiul Călăraşi, a surprins trei bărbaţi în timp ce îşi confecţionau ţigarete artificiale.
 
După efectuarea legitimării şi a controlului corporal preventiv, asupra acestora jandarmii au identificat 44 pliculeţe din hârtie ce conţineau fragmente vegetale de culoare galben - verzuie, susceptibile  a avea efecte psihoactive. Conform declaraţiilor tinerilor, produsele erau pentru consum propriu.
 
Jandarmii le-au întocmit celor în cauză documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, care au fost înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităţilor competente pentru continuarea cercetărilor.         
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările