Consiliul Judeţean a dat undă verde echipei Mostiştea Ulmu să susţină meciurile pe stadionul de pe malul Borcei

Consiliul Judeţean a dat undă verde echipei Mostiştea Ulmu să susţină meciurile pe stadionul de pe malul Borcei

Întâlnirea a avut loc la Consiliul Judeţean Călăraşi FOTO Facebook/CJC

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, s-a întâlnit ieri cu patronul echipei Mostiştea Ulmu, Vasile Tîrşolea. Discuţiile s-au axat în special pe susţinerea echipei din comuna Ulmu pentru ca formaţia să-şi susţină meciurile de pe teren propriu pe arena Ion Comşa din Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele CJ şi-a dat acordul şi a susţinut ca echipa de pe malul Mostiştei să joace la Călăraşi. "Îi mulţumim domnului Vasile Tîrşolea pentru investiţiile pe care domnia sa le face în judeţul nostru pentru promovarea Sportului de performanţă şi îl asigur de tot sprijinul nostru şi al echipei noastre de la Consiliul Judeţean", a spus Vasile Iliuţă.
 
Vasile Tîrşolea a declarat: "Eu am spus că vrem ca meciurile noastre să le jucam la Călăraşi. Chiar dacă este o echipa privată, Ulmu aparţine judeţului. Am găsit înţelegere dar şi susţinere din partea Consiliului Judeţean."

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: