Concurs. Călărăşenii, provocaţi să creeze cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun

Concurs. Călărăşenii, provocaţi să creeze cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun

Cele mai furmoase decoraţiuni de Craciun, premiate de autorităţi FOTO Adevărul

Primăria Municipiului Călăraşi în colaborare cu Muzeul Municipal  Călăraşi organizează, pentru al doilea an, concursul ”O, brad ... frumos! ”. Pentru a participa la acest concurs, doritorii trebuie să realizeze ornamente şi/sau un pom de Crăciun din materiale reciclabile.

Concursul va cuprinde două secţiuni: ornamente de pom de Crăciun realizate din materiale reciclabile sau pomi de Crăciun realizaţi din materiale reciclabile. Pomul de Crăciun nu va depăşi 2 metri înălţime şi nu va avea printre decoraţiuni lumânări, artificii sau alte obiecte pirotehnice.
 
Condiţii de participare
 
Concursul este deschis tuturor călărăşenilor indiferent de vârstă. Se poate participa individual sau în echipă. Înscrierea la concurs  se va face până pe 10 decembrie ora 16.00 pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/pages/Muzeul-Municipal-Calarasi  unde veţi găsi o fişă de înscriere ce va trebui completată.  Lista va fi actualizată în permanenţă. Cei cu vârsta sub 18 ani vor fi înscrişi de un părinte, tutore sau profesor. 
 
Desfăşurarea competiţiei
 
În 18 decembrie creaţiile vor fi aduse la Muzeul Municipal Călăraşi pentru a fi aranjate în expoziţia O,brad ... frumos! Jurizarea se va desfăşura de-a lungul zilelor de 18, 19 şi 20 decembrie de către vizitatorii expoziţiei. Fiecare vizitator va primi un cartonaş pe care va nota numărul corespunzător pomului care îl va impresiona cel mai mult, cartonaş pe care îl va depune în urna special amenajată.  Ornamentul cel mai votat va fi recompensat cu un premiu de 500 lei, la fel şi pomul de Crăciun cel mai votat. Acordarea premiilor se va face pe data de 21 decembrie 2014 ora 12.00 la Muzeul Municipal Călăraşi.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: