Compartiment de chirurgie pediatrică ultramodern, înfiinţat la spitalul din Călăraşi

Compartiment de chirurgie pediatrică ultramodern, înfiinţat la spitalul din Călăraşi

În trei rezerve vor fi cazaţi copiii care au nevoie de intervenţie chirurgicală FOTO Facebook/B.M.

Un compartiment de chirurgie pediatrică ultramodern a fost înfiinţat la spitalul din Călăraşi. Astfel, copiii care vor suporta intervenţii chirurgicale nu vor mai fi nevoiţi să împartă aceleaşi saloane cu adulţii.

Anunţul a fost făcut de Bogdan Mihai, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, care a precizat că şi părinţii vor avea acces în aceste saloane pe toată perioada internării copiilor.
 
 „Iniţial acolo trebuia să fie mutată o altă secţie, însă împreună cu preşedintele  Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă am luat o decizie prin care vom fi gata să asigurăm cele mai bune condiţii pentru cei mai mici dintre pacienţii noştri, care au nevoie de servicii chirugicale”, a explicat managerul unităţii medicale.
 
De asemenea, a fost creată şi posibilitatea ca părinţii acestora să îi poată supraveghea în trei rezerve, în care nu vor mai fi nevoiţi să se înghesuie în acelaşi pat.  

 „Pot spune că este cea mai nouă şi, în acelaşi timp, cea mai modernă structură medicală din judeţ”, a precizat Bogan Mihai.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările