Cod galben de ceaţă în Bărăgan. Vizibilitate sub 50 de metri, condiţii pentru formarea poleiului

Cod galben de ceaţă în Bărăgan. Vizibilitate sub 50 de metri, condiţii pentru formarea poleiului

Ceaţă în Bărăgan FOTO Adevărul

Zece judeţe din sudul ţării se află, miercuri dimineaţă, sub avertizare cod galben de polei şi ceaţă emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. De asemenea, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara, acţionându-se atât cu utilaje, cât şi cu material antiderapant, iar majoritatea drumurilor sunt curăţate.

 
  Astfel, până la ora 10.00 este în vigoare o avertizare cod galben pentru judeţele Ialomiţa, Prahova, Brăila, Dâmboviţa, Buzău, Ilfov, Galaţi şi Călăraşi.  Potrivit meteorologilor, în aceste zone ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, iar izolat vor fi condiţii de polei.
 
De asemenea, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis, miercuri dimineaţă, că se circulă în condiţii de iarnă în aproape toată ţara, dar că nu sunt semnalate probleme deosebite, acţionându-se atât cu utilaje, cât şi cu material antiderapant, iar majoritatea drumurilor sunt curăţate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările