CNAIR: Emiterea rovinietei va funcţiona cu întreruperi până pe 12 aprilie

CNAIR: Emiterea rovinietei va funcţiona cu întreruperi până pe 12 aprilie

Şoferii, avertizaţi să achite contravaloarea tarofelor la distribuitori FOTO Adevărul

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că, până duminică, pot apărea întreruperi în serviciul de emitere rovinietă şi peaj, ca urmare a unor intervenţii de mentenanţă la sistemele informatice.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
"CNAIR anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi că, din cauza unor intervenţii la sistemele informatice ce au implicaţii în funcţionarea corespunzătoare a SIEGMCR, ce urmează a avea loc în perioada 09.04.2020, ora 19:00 - 12.04.2020, ora 23:59, emiterea peajelor şi a rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro şi a aplicaţiei destinate telefoanelor mobile, etarife, nu va fi posibilă sau va funcţiona cu intermitenţe", precizează sursa citată.
 
CNAIR subliniază că, în aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor. Informaţii cu privire la aceste puncte pot fi vizualizate pe pagina de internet a CNAIR, la secţiunea Produse/Servicii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: