CNAIR: Drumarii au acţionat cu peste 700 de utilaje pentru a menţine şoselele practicabile

CNAIR: Drumarii au acţionat cu peste 700 de utilaje pentru a menţine şoselele practicabile

S-a intervenit pe toate drumurile din ţară FOTO Adevărul

Drumarii au acţionat, miercuri, cu peste 700 de utilaje şi au răspândit peste 6.600 de tone de material antiderapant, pentru a menţine drumurile practicabile în condiţii de siguranţă, arată Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 
 Miercuri, între orele 05.30 şi 17.00, drumarii de la CNAIR au acţionat pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţara noastră cu 718 utilaje şi au răspandit aproximativ 6.618 tone de material antiderapant. DRDP Constanţa  a acţionat 147 de autoutilaje şi 2.197 de tone de material antiderapant.
 
Reprezentanţii CNAIR fac apel la şoferi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: