CNAIR: Peste 12.000 tone de material antiderapant, împrăştiate în toată ţara

CNAIR: Peste 12.000 tone de material antiderapant, împrăştiate în toată ţara

Drumarii au acţionat non-stop FOTO Adevărul

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că, duminică, nu sunt drumuri închise sau restricţionate din cauza condiţiilor meteorologice, dar ninge în multe dintre zonele ţării. Până la ora 12.00, drumarii au împrăştiat aproape 12.000 de tone de material antiderapant.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În intervalul 05.01.2019, ora 17:00 – 06.01.2019, ora 12.00, drumarii de la CNAIR au acţionat pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţara noastră cu 1.187 utilaje şi au răspandit aproximativ 11.950 tone material antiderapant”, a anunţat, duminică, CNAIR.
 
”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis reprezentanţii CNAIR.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările