CNAIR: 1.071 tone de material antiderapant, împrăştiat pe drumuri, în ultimele 12 ore

CNAIR: 1.071 tone de material antiderapant, împrăştiat pe drumuri, în ultimele 12 ore

Drumarii sunt la datorie FOTO Facebook/CNAIR

Peste o mie de tone de material antiderapant au împrăştia drumarii în judeţele afectate de ninsori, printre care şi Călăraşi, în perioada 19 martie, ora 17.00- 20 martie, ora 05.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform CNAIR, DRDP Constanţa a acţionat  cu 98 autoutilaje şi s-au răspândit  1.071 tone de material antiderapant. În total la nivel naţional, în perioada menţionată mai sus, s-a acţionat cu 1016 de autoutilaje şi s-au răspândit 6674 tone material antiderapant.
 
"La această oră circulaţia rutieră este deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe toate sectoarele de autostrăzi şi drumuri naţionale afectate de condiţiile meteorologice din această perioadă. Precizăm că reprezentanţii CNAIR S.A. acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.
 
Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Şituaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR", a precizat CNAIR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările