Clipe cumplite pentru fata rănită grav în incendiul din club Colectiv. Starea Irinei Popa s-a agravat, deşi medicii îi dădeau şanse de recuperare

Clipe cumplite pentru fata rănită grav în incendiul din club Colectiv. 
Starea Irinei Popa s-a agravat, deşi medicii îi dădeau şanse de 
recuperare

Irina Popa a fost rănită grav în incendiul din club Colectiv

Veştile despre Irina Popa, o tânără de 25 de ani, din Călăraşi, aflată în stare critică pe un pat de spital din Capitală, după tragedia din club Colectiv, nu sunt îmbucurătoare. Dacă în ultimele două zile, medicii erau optimişti în legătură cu recuperarea fetei, brusc situaţia s-a agravat.


“Veştile nu sunt îmbucurătoare. Irina nu poate respira autonom şi, de asemenea, schimbul de gaze la nivelul plămânilor nu se efectuează corect. A fost din nou sedată şi este asistată de aparatele care o ajută să respire. Ne rugăm ca starea ei să se îmbunătăţească, să depăşească faza critică. După aceea putem lua în calcul şi transferul la o clinică specializată pentru tratament şi recuperare din străinătate. Luptă, Irina! Suntem alături de tine!, spune Ionuţ Popa, fratele fetei.

 A suferit mai multe operaţii

Imprevizibilul în astfel de situaţii are un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte evoluţia răniţilor din club Colectiv, spun medicii. În continuarea starea Irinei, internată la spitalul Floreasca, este foarte gravă, ea a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului. Irina a fost supusă zilele trecute câtorva operaţii de grefare a pielii de pe mâini. Pentru că tratamentul este unul costisitor, iar familia nu-şi poate permite costurile ridicate, rudele sale au decis să ceară sprijinul semenilor, al oamenilor cu suflet, care pot dona diverse sume de bani pentru acoperirea tratamentului.

“Având în vedere perioada lungă şi grea care urmează pentru în ceea ce priveşte recuperarea medicală, familia noastră a decis să deschidă două conturi în care cei care doresc să o ajute pe Irina pot depune donaţii.
Primele ajutoare financiare pentru Irina au venit de la a doua mea familie, colegii din Adr Sud Muntenia(n.r: Ionuţ Popa, fratele Irinei, este angajat al acestei instituţii), şi de la Fundaţia Estuar. Şi Fundaţia „Mereu aproape” i-a transmis Irinei o sumă de bani.

Şi colegii Irinei de la Electronic Arts au deschis încă trei conturi speciale pentru donaţii, aşadar mai jos sunt toate cele cinci conturi în care Irina poate primi donaţii:

Titular cont: CATALINA IRINA POPA
IBAN LEI: RO21RZBR0000060018182568
IBAN EUR: RO80RZBR0000060018182573
IBAN USD: RO96RZBR0000060018182576
Cod IC/SWIFT: RZBRROBU
Titlu cont: DONATIE CLUBCOLECTIV
IBAN lei (titular cont LIVIU SORIN POPA):
RO13INGB0000999900164316
IBAN EUR (titular cont LIVIU SORIN POPA):
RO48INGB0000999905431077
Pentru ING codul SWIFT este: INGBROBU

Speranţă şi rugăciuni

“Mulţumim încă o dată vouă, tuturor, care în aceste momente sunteţi alături de Irina şi de familia noastră, şi să ne rugăm în continuare pentru ca ea să depăşească perioada critică şi să poată începe recuperarea cât mai repede!”, a transmis familia Irinei.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, s-a aflat pe 30 octombrie în club Colectiv din Capitală, la lansarea celui de-al doilea album al trupei “Goodbye to Gravity”. Incendiul devastator a rănit-o grav pe fată, care de 10 zile, e în stare critică la spitalul de urgenţă Floreasca. În tragedie şi-au pierdut viaţa 39 de persoane, iar alte 146 au fost rănite.
 

Vă recomandăm şi:

Tânăra care luptă să trăiască după incendiul din club Colectiv are şanse să-şi revină: "Am comunicat cu Irina. Eu cu vorbe, ea cu lacrimi mari!"

„Premoniţia“ sinistră a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu câteva zile înainte de tragedia din Colectiv: „Nu ţinem neapărat să murim aici“

Rugăciuni pentru Irina, victimă a incendiului din Clubul Colectiv. Tânăra este în stare critică la Spitalul Floreasca

 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările