Cine este "vocea unică" a alegerilor parlamentare de la Călăraşi

Ministerul Administraţiei şi Internelor a constituit în fiecare județ al țării centre de comunicare, desemnând un purtător de cuvânt „voce unică“ în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru Parlamentul României, din data de 9 decembrie 2012.

Măsura are ca scop asigurarea unei informări corecte şi echidistante a mass-media şi a cetăţenilor în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru Parlamentul României, cu privire la activitatea structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţul Călăraşi. Din această structură fac parte purtătorii de cuvânt ai unităţilor teritoriale ale M.A.I. Acesta funcţionează în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub directa coordonare a Comandamentul Operaţional Judeţean, cu următoarele coordonate de contact: telefon 0242.306.109, fax 0242.311.489, email centruldecomunicarecalarasi@mai.gov.ro. În perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru Parlamentul României, inspector principal de poliţie Ramona Tudor va comunica date şi informaţii, ori de câte ori situaţia va impune, privind activităţile structurilor M.A.I. din judeţ efectuate potrivit competenţelor legale. În perioada alegerilor parlamentare, comunicarea se va realiza în baza principiului „vocii unice”, fiind desemnat în acest sens, cu avizul Centrului de Comunicare al M.A.I., purtătorul de cuvânt al I.P.J. Călăraşi – inspector de poliţie, Tudor Ramona.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările