CFR suplimenteză numărul garniturilor de tren în minivacanţa de Paşte

CFR suplimenteză numărul garniturilor de tren în minivacanţa de Paşte

Numărul garniturilor de tren va fi suplimentat de sărbători FOTO ShutterstockFOTO Shutterstock

În minivacanţa de Paşte şi de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe.

Este vorba despre plecări din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia. De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinaţii cu vagoane clasă, de dormit şi cuşetă pentru asigurarea mobilităţii pasagerilor în condiţii de siguranţă şi confort. Inclusiv trenul de Iaşi/Suceava cu destinaţia Mangalia şi retur va avea în compunere vagoane cuşetă.
 
Călătorii sunt rugaţi să îşi planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie şi să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie, utilizând următoarele canale:
online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.
 
Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipaţie discontul este de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenţii beneficiează de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a. Totate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic local/ Oferte. Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările