CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri. Metoda aplicată pentru protecţia pasagerilor

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri. Metoda aplicată pentru protecţia pasagerilor

Numărul vagoanelor va fi suplimentat FOTO Adevărul

CFR Călători modifică regulile de rezervare a locurilor în trenuri pentru asigurarea protecţiei călătorilor pe perioada stării de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi pentru protecţia, siguranţa şi securitatea călătorilor şi a personalului propriu, CFR Călători a decis să ia măsuri pentru a asigura spaţiu între pasageri, în trenuri. Se va aplica regula - un loc liber, un loc ocupat - astfel încât pasagerii să stea dispersaţi într-un vagon. Acelaşi principiu se aplică şi în cazul vagoanelor de dormit sau cuşetă.
 
Personalul de tren a fost instruit să avizeze şi să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate, pe locurile libere pentru a respecta distanţa minimă recomandată.
 
Pentru trenurile cu potenţial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă mâine.
 
"Facem apel la toţi pasagerii să respecte regulile de igienă şi comportament emise de Ministerul Sănătăţii şi autorităţile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre. Pentru protecţia călătorilor şi a personalului propriu, vă rugăm respectaţi regulile, fiţi responsabili şi evitaţi deplasarea dacă vă simţiţi rău, aveţi febră, prezentaţi simptomele infecţiei cu COVID 19", au transmis reprezentanţii CFR Călători.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările