Cetăţenii din satele Grădiştea şi Rasa, aşteptaţi la vaccinare cu serul Johnson

Cetăţenii din satele Grădiştea şi Rasa, aşteptaţi la vaccinare cu serul Johnson

Vaccinarea se face la Gerădiştea ân cabinetele medicilor de familie cu serul Johnson&Johnson FOTO Shutterstock

Primăria Comunei Grădiştea a anunţat că a ânceput vaccinarea anti-COVID. Cetăţenii sunt aşteptaţi la sediile dispensarelor din satele Grădiştea şi Rasa pentru a fi imunizaţi cu serul Johnson & Johnson.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vaccinarea este gratuită, necesară şi benefică pentru fiecare cetăţean. Dacă vrem să ne programăm trebuie să sunăm la dispensarele din comună, iar în situaţia în care nu avem posibilitatea de a suna, să ne prezentăm direct la punctul de vaccinare (dispensar). Persoanele care nu se pot deplasa/nu pot ajunge la sediul de vaccinare (dispensar), să sune sau să anunţe Primăria Grădiştea şi li se va asigura transport. 

Trebuie să conştientizăm că prin vaccinare ne protejăm membrii familiilor, rudele, prietenii şi pe toţi cetăţenii cu care intrăm în contact.

 În acelaşi timp, numai prin vaccinare vom putea participa la diverse evenimente (sociale, culturale, sportive etc.) în siguranţă”, au transmis reprezentanţii Primăriei Comunei Grădiştea.

Pentru programări şi informaţii sunt puse la dispoziţie următoarele numere de telefon: 0242/336.017, 0723/531.086 – Primăria Grădiştea; 0242/336.143 – Dispensar Grădiştea, 0744/253.129 – medic Miron Elefterescu; 0747/027.955 – Dispensar Rasa, 0741/056.160 – medic Simona Otilia Popescu.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările