Cetăţenii, invitaţi să facă propuneri pentru cheltuierea banului public în anul 2018

Cetăţenii, invitaţi să facă propuneri pentru cheltuierea banului public în anul 2018

Primăria Călăraşi aştepată propuneri de la cetăţeni FOTO Adevărul

Ca şi în anii trecuţi, autorităţile locale păstrează tradiţia şi-i invită pe călărăşeni să facă propuneri de buget. lucrări care ar trebui să se realizeze în oraş. În această perioadă, Primăria Călăraşi se află în proces de realizare a  bugetului de venituri şi cheltuieli al anului 2018 şi doreşte să afle de la oameni care sunt problemele prioritare, cum ar trebuie investiţi banii în oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Executivul Primăriei Călăraşi lucrează deja la acest document, fiind identificate o parte din priorităţile anului 2018. În funcţie de necesitate, urgenţă, categorie bugetară, planuri urbanistice şi numărul de persoane deservite, o parte din propunerile ce vor sosi pe adresa de mail propuneribuget2018@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călăraşi, strada Bucureşti, nr. 140A va fi cuprinsă în proiectul de buget 2018. Toate propunerile primite vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toţi locuitorii municipiului. Acestea pot fi trimise până la data de 10 ianuarie 2018.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările