Cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Poliţia a deschis dosar penal pe numele suspectuluiFOTO Facebook/Poliţia Română

Un bărbat din oraşul Lehliu Gară este cercetat penal de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat în baza planului naţional de acţiune ”OWNERS” pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului şi menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică.
 
În ziua de 04 august, poliţiştii au depistat un bărbat, de 39 de ani, care deţinea fără respectarea prevederilor  legale o armă neletală de tir sportiv, cu aer comprimat, la domiciliu din oraşul Lehliu Gară, judeţul Călăraşi.
   
Totodată, cu ocazia activităţilor operative efectuate s-a constatat faptul că în cursul anului 2019, suspectul a transportat  arma din Bucureşti şi a depozitat-o la adresa de domiciliu, în condiţiile în care documentul de autorizare îi conferea doar dreptul de deţinere al armei, nu şi de port. Astfel, conform IPJ Călăraşi, acesta a îbncălcat prevederile Legii nr. 295/2004R referitoare la portul armelor neletale supuse autorizării, deţinute în baza unui certificat de deţinător. Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările