Cel mai mare târg agricol din Bărăgan îşi deschide porţile la Fundulea pe 16 mai

Cel mai mare târg agricol din Bărăgan îşi deschide porţile la Fundulea pe 16 mai

La Agriplanta se reunesc cei mai importanţi producători şi furnizori de maşini agricole

Unul dintre cele mai mari târguri agricole din România îşi va deschide porţile pe 16 mai la Fundulea, în judeţul Călăraşi. Vor fi prezenţi producători, importatori şi distribuitori de seminţe, furnizori de maşini şi utilaje agricole, sisteme de irigaţii şi echipamente de ultimă oră .

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Din pasiune pentru agricultură” este motto-ul sub care Agriplanta-Romagrotec reuneşte cu succes tot ce este mai important în agricultura românească începând cu primăvara lui 2011. Desfăşurat în câmp, pe o suprafaţă de peste 36 ha, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficienţa. Agriplanta-Romagrotec înseamnă: expoziţie în câmp, loturi demonstrative şi demonstraţii cu maşini agricole. Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci şi modele de succes de utilizare a maşinilor şi utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluţiilor pregătite de companiile din domeniu. Numărul expozanţilor a crescut an de an, precum şi cel al vizitatorilor, ajungând în 2018 la peste 200 de firme expozante din 16 ţări şi 14.700 de vizitatori.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: