Cea mai iubită baladă rock. Ce spunea Adi Bărar, liderul trupei Cargo, despre piesa „Dacă ploaia s-ar opri“ VIDEO

Cea mai iubită baladă rock. Ce spunea Adi Bărar, liderul trupei Cargo, despre piesa „Dacă ploaia s-ar opri“ VIDEO

Adi Bărar(stânga imaginii) a fost ucis de noul coronavirus FOTO Mediafax

Una din cele mai frumoase balade rock româneşti, nelipsită de la concertele trupei timişorene Cargo,  este fredonată după ani şi ani. Iniţial, „Dacă ploaia s-ar opri“ nu a fost scrisă pentru a deveni un hit, aşa cum mărturisea Adi Bărăr, liderul trupei, ucis de COVID la doar 61 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avem piese care s-au dat la radio foarte puţin, cum ar fi «Nu mă lăsa să-mi fie dor», care nu s-a difuzat prea mult, dar se cântă mult. Probabil mulţi se regăsesc în acest cântec. Nu ştiu data exactă când am scis piesa «Dacă ploaia s-ar opri». Ştiu că a stat cel puţin un an pe rafturile radiourilor. Nu a dat-o nimeni. Am lansat discul şi piesa a fost extrasă ca single. Nu a dat-o nimeni la început. Pe urmă, a fost o vagă intenţie… ici colo, se dădea. Un anumit post de radio a introdus piesa în heavy rotation, după care s-a extins …eczema“, spunea liderul trupei Cargo, Adi Bărăr, în urmă cu câţiva ani, într-un interviu pentru pressalert.ro
 
Fondatorul şi liderul trupei rock Cargo, Adi Bărar, a murit luni, 8 martie, după ce a fost infectat cu Covid-19, au anunţat colegii lui de trupă într-un mesaj postat pe Facebook.
"Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!", potrivit mesajului postat pe Facebook.
 
Adi Bărar a fost internat în spital în 25 februarie, iar foştii săi colegi de trupă scriau pe pagina oficială de Facebook că starea lui este mai fragilă decât şi-ar fi putu închipui. Chitaristul, în vârstă de 61 de ani, suferea şi de alte afecţiuni.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările