Cea mai importantă şosea a Călăraşiului intră în reparaţii. 500.000 de lei pentru Varianta Nord, drumul care leagă oraşul de A2

Cea mai importantă şosea a Călăraşiului intră în reparaţii. 500.000 de lei pentru Varianta Nord, drumul care leagă oraşul de A2

Şoseaua a fost peticită de mai multe ori Foto:Adevărul

Una dintre cele mi importante artere de trafic rutier, centura ocolitore a Călăraşiului, intră în reparaţii capitale. Varianta Nord, un drum de coşmar, care doar a fost peticit de-a lunguli timpului, iar gropile din asflat apărute din loc în loc au devenit coşmarul şoferilor, va fi reparată.

Ştiri pe aceeaşi temă


La 500.000 de lei se ridică valoarea fondurilor aprobate de consilierii judeţeni pentru lucrări de strictă necesitate. Consiliul Judeţean Călăraşi a aprobat acordarea unui ajutor financiar către Primăria municipiului Călăraşi, în valoare de 500.000 lei pentru executarea lucrărilor de reparaţii a carosabilului pe str. Varianta Nord. Artera este deosebit de importantă, deoarece este folosită intens de marile societăţi din oraş. În această zonă îşi au sediu Tenaris, Siad, Saint Gobain, Donalam etc.

Şoseaua  asigură transportul industrial între Bucureşti şi Constanţa, reprezentând totodată şi accesul către Autostrada Soarelui. În prezent, drumul este plin de gropi, iar şoferii fac slalom printre gurile de canalizare, rămase ca nişte jaloane pe drum. Acestea constituie un real pericol pentru conducătorii auto care pot rămâne fără roţi la maşini, dacă nu sunt foarte atenţi.  „Sunt şofer şi trec aproape zilnic pe şoseaua de centură a oraşului. Este plină de gropi şi nici măcar peticită nu a mai fost de ani buni. Ar trebui refăcută de la un capăt la altul“, spune Mihai Dumitrache (42 de ani), şofer de tir.


Vă recomandăm şi:

Petiţie pentru repararea Drumului Ruşinii. Oamenii şi-au pierdut răbdarea şi ar putea să iasă din nou în stradă

Drumul naţional spre Râşnov şi Bran, ruşinea judeţului Braşov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările