Sfaturi pentru turiştii care se întorc de pe litoral cu maşina. Rute alternative la Autostrada Soarelui

Sfaturi pentru turiştii care se întorc de pe litoral cu maşina. Rute alternative la Autostrada Soarelui

Pentru a evita aglomeraţia de pe A2, şoferii sunt sfătuiţă să aleagă rute alternative FOTO DRDP Constanţa

Turiştii care se întorc de pe litoral în această după-amiază sunt sfătuiţi de poliţişti să folosească rute alternative, pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanţa – Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată ce rute pot alege:
 
DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – Bucureşti;
A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti;
DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna - A2 Drajna – Bucureşti (sau, din municipiul Călăraşi - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti).
 
"Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. 
 
De asemenea, recomandăm şoferilor să respecte limitele legale de viteză, să pună în funcţiuni luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii şi să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate", a anunţat Centrul Infotrafic.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările