Carieră. ISU caută tineri dornici să devină pompieri profesionişti

Carieră. ISU caută tineri dornici să devină pompieri profesionişti

Tinerii, printre cei interesaţi să devină pompieri Foto:ISU Călăraşi

Inspectoratul  pentru  Situaţii  de  Urgenţă “Barbu Ştirbei” Călăraşi  recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru arma Pompieri – sesiunea 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă


În acest sens, vor fi scoase la concurs 161 de locuri, după cum urmează :

- Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Pompieri - 35 de locuri bărbaţi (dintre care un loc pentru romi);
- Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Poliţie – Drept: 1 loc pentru I.G.S.U.
 - Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”- Boldeşti, judeţul Prahova: 125 de locuri bărbaţi (dintre care 2 locuri pentru romi).

Oferta facultăţilor

De asemenea, pentru concursul de admitere la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară Bucureşti şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, instituţii de învăţământ al Ministerului Apărării, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, vor fi scoase la concurs 26 de locuri, după cum urmează:

-  Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” - Sibiu un număr de 8 locuri,  finanţe-contabilitate”;
-  Academia Tehnică Militară - Bucureşti un număr de 11 locuri, astfel: 4 locuri la specialitatea „transmisiuni”; 2 locuri la specialitatea „calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională”; 3 locuri la specialitatea „inginerie genistică”.2 locuri la specialitatea „inginerie autovehiculelor.
 - Şcoala Militară de  Maiştri  Militari  şi  Subofiţeri  a Forţelor Terestre „Basarab I" Piteşti: Tehnică de comunicaţii = 4 I.G.S.U.; Construcţii = 3 I.G.S.U.;
 

Cui trebuie să vă adresaţi                  

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi bărbaţi, cu excepţia locurilor prevăzute pentru Facultatea de Poliţie - Drept şi pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale unde pot candida şi femei    
Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane de la reşedinţa unităţii din municipiul Călăraşi, strada Bucureşti, nr. 344 sau la telefoanele :  311.818 ;  314.692  sau accesând  www.isucalarasi.ro.
În această perioadă cadrele Biroului Resurse Umane se deplasează la unităţile de învăţământ din judeţ pentru a face cunoscută modalitatea prin care poti deveni angajat în instituţiile Ministerului Afacerilor Interne.
     

Vă recomandăm şi:

Ziua Protecţiei Civile deschide porţile la ISU. Pompierii, pregătiţi pentru simulări de exerciţii tactice

O maşină a Poliţiei, mistuită de flăcări. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit

FOTO Incendiu. 30 de hectare de vegetaţie uscată au fost mistuite de foc la Tăriceni

Incendiu devastator la Spanţov. 15 hectare de mirişte, incendiate intenţionat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările