Cannabis cultivat în Spania şi comercializat în România. Poliţia a reţinut 4 persoane

Cannabis cultivat în Spania şi comercializat în România. Poliţia a reţinut 4 persoane

Poliţia a confiscat 6 kilograme de cannabis FOTO Poliţia Română

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, împreună cu D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi, au organizat un flagrant delict, urmat de efectuarea a 9 percheziţii domiciliare în localitatea Dorobanţu şi Constanţa.

A fost vizată activitatea infracţională a 5 persoane, bănuite de trafic de droguri de risc. Din investigaţii a reieşit că acestea ar fi cultivat, pe teritoriul Spaniei, cannabis, pe care ulterior l-ar fi transportat în România, prin intermediul unei firme de curierat şi l-ar fi comercializat la persoane din judeţul Călăraşi.
 
La flagrant au fost descoperite 200 grame de rezina de cannabis, iar de la percheziţii au mai fost ridicate aproximativ 6 kg. de cannabis, 47.200 de euro şi 32.000 de lei, un cântar folosit la cântărirea drogurilor, 8 telefoane mobile şi 2 arme cu aer comprimat şi muniţie.
 
În cauză, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere. Pe numele a 4 persoane a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar în activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: