Campionatul Naţional de Skandenberg continuă duminică, 24 martie, pe malul Borcei

Campionatul Naţional de Skandenberg continuă duminică, 24 martie, pe malul Borcei

Deschiderea Campionatului Naţional de Skandenberg FOTO Facebook/PMC

Câteva sute de participanţi din toată ţara au participat sţmbătă, 23 martie, la Călăraşi l Campionatul Naţional de Skandenberg care se desfăşoară pe categorii masculin/feminin şi pe grupe de vârstă: 14-15 ani, 16-18 ani, 19-21 ani, peste 21 de ani, peste 40 de ani şi peste 50 de ani.

 
Festivitatea de deschidere a Campionatului Naţional de Skandenberg ce se desfăşoară în acest weekend la Călăraşi a fost deschisă de către autprităţile locale, iar primarul Daniel Ştefan Drăgulin a transmis mesajul de bun venit participanţilor care se află zilele acestea în oraşul nostru.
 
Campionatul naţional de Skandenberg este organizat de Asociaţia Română de Skandenberg în parteneriat cu Primăria Municipiului Călăraşi. Concursul continuă duminică, 24 martie, începînd cu ora 09.30  cu preliminarii braţul drept / Finale / Open. La această competiţie a sosit arbitrul internaţional Katia Crucitti, precum şi binecunoscutul Radu Valahu, cel mai puternic român, în calitate de prezentator-MC, prezent şi la Zilele Municipiului Călăraşi – ediţia 2018.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: