Campania “Descoperă Rowmania”, a treia oară pe malul Borcei. Campionul Ivan Patzaichin te învaţă să vâsleşti

Campania “Descoperă Rowmania”, a treia oară pe malul Borcei. Campionul Ivan Patzaichin te învaţă să vâsleşti

România, văzută din barcă Foto:Adevărul

Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit pe care îi aşteaptă pe malul Borcei, sâmbătă, 27 iunie, începând cu ora 9.30, la debarcaderul din Parcul Central.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Descoperă Rowmania , competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al treilea an consecutiv la Călăraşi. Câştigătorii vor intra în finala naţională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 3o august, la Tulcea.

Toţi iubitorii de mişcare în aer liber sunt invitaţi să se înscrie la concurs. Nu con tează vârsta, constituţia sportivă ori experienţa, important este să faci parte din echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză. Accesul în concurs este gratuit, iar confirmarea de participare se face până pe 26 iunie , la adresa de e-mail office@rowmania.ro. Înscrierile se pot face şi la faţa locului, în dimineaţa concursului.

România, văzută din barcă

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie naţională de promovare a patrimoniului naţional şi urmăreşte descoperirea României naturale, prin promovarea mişcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură şi să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca şi ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Călăraşi este un eveniment organizat de Asociaţia „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primăria Călăraşi în cadrul proiectului "Dunărea, forever" - finanţat prin "Programul Operaţional de Pescuit" 2007-2013.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Lotca solară, un nou produs al campionului Ivan Patzaichin

Corul Sinicika, „sirenele“ lui Patzaichin de la Mila 23

Muzeul Lotcii în Mila 23, satul natal al lui Ivan Patzaichin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările