Călăraşi:Pompierii, locul trei la concursurile profesionale

După patru ani în care au ieşit consecutiv pe locul I, anul acesta, pompierii au reuşit să obţină un punctaj bun şi promit ca anul viitor să revină în fruntea clasamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, la orele 12.30, a avut loc festivitatea de premiere a concursului organizat la Piteşti. Pe primul loc s-a situat lotul sportiv Bacău, iar pe locul doi Suceava. Competiţia a început miercuri şi s-a derulat pe parcursul a trei zile.

La această  cursă au participat următoarele judeţe: Iaşi, Neamţ, Călăraşi, Argeş, Ialomiţa, Tulcea, Timiş, Botoşani, Suceava, Bucureşti, Bacău şi Constanţa. Deşi în a doua zi de concurs, lotul călărăşean ocupa locul I,  în ultima zi a competiţiei scorul s-a schimbat în defavoarea acestora.

Scara de fereastră

Probele de concurs au fost „Pista cu obstacole pe 100 de metri“, unde reprezentanţii I.S.U. Călăraşi s-au clasat pe locul al II-lea, „Ştafeta 4 X 100 de metri“ unde au ieşi pe locul III, iar la proba „Scara de fereastră“, una din cele mai grele încercări, plt. Adrian Moraru a obţinut 15,72 de sutimi, clasându-se pe locul I.
 „Ne-am pregătit foarte bine şi am fost primul loc timp de patru ani consecutiv.

Sigur anul viitor ne vom pregăti mai mult pentru a păstra tradiţia şi a fi în continuare fruntaşi“, a declarat Mihai Ionescu, purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi. Antrenorul echipei a fost Doru Oloianu, iar lotul a fost format din: plt. Răduţ Căciulă, plt. Mădălin Avram, plt. Tiberiu Oprea, loc. Codruţ Stoian, plt. Adrian Moraru, plt. Ştefăniţă Popescu, plt. Petruţ Şerban, serg. Major Daniel Rucăreanu, plt. Georgian Ioniţă.

Premii

Lotul călărăşean a obţinut premii constând în obiecte electronice, un mp4 player şi   un cuptor cu microunde. La locul I, premiul cel mare a fost o plasmă şi alte obiecte electronice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: