Călăraşi. Rezultate finale Bacalaureat 2018. Au fost publicate notele după contestaţii

Călăraşi. Rezultate finale Bacalaureat 2018. Au fost publicate notele după contestaţii

Au fost afişate rezultatele finale la bacalaureat FOTO Adevărul

Rezultate finale Bacalaureat 2018 Călăraşi au fost publicate pe edu.ro. În judeţul Călăraşi, din cei 1.588 de elevi înscrişi pentru susţinerea examenului 771 au reuşit să obţină notă de promovare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Rezultatele finale la Bacalaureat 2018 au fost publicate pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi la centrele de examen. În judeţul Călăraşi, 771 de elevi au reuşit să promoveze examenul, iar 603 dintre cei 1.588 înscrişi nu au obţinut media 6 pentru a fi declaraţi admişi. 214 absolvenţi de liceu nici măcar nu s-au prezentat la examen. 
Şi după rezolvarea contastaţiilor, în judeţul Călărşai se înregistrează tot două medii de 10.00, acestea fiind obţinute de două eleve, una de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Călăraşi, cealaltă din Olteniţa, de la Liceul Neagoe Basarab. Pe 10 iulie începe înscrierea pentru sesiunea din toamnă a Bacalaureatului şi durează până pe 13 iulie. În data de 27 iulie are loc înscrierea candidaţilor care au promovat examenele de corigenţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările