Călăraşi: Poliţia are doi suspecţi în cazul jafului de la Piraeus

Poliţiştii au în vizor doi suspecţi, posibilii atacatori de la banca Piraeus. Deocamdată se fac verificări şi în cazul mai multor autovehicule cu care aceştia s-au fi putut deplasa la locul faptei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până la această oră, nimeni nu a fost reţinut. Anchetatorii  urmează să vizioneze casetele de supraveghere din interiorul  băncii din ultimele săptămâni pentru a găsi persoanele suspecte de comiterea jafului.

Jaf armat la sucursala băncii Piraeus din Călărași

Volum mare de investigaţii

În această dimineaţă, purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ramona Tudor a declarat că au fost efectuate controale de către poliţişti, au fost identificate câteva maşini în trafic, însă hoţii nu au fost descoperiţi.  „Urmează ca specialiştii să vizioneze înregistrările din ultimele săptămâni pentru a vedea potenţiali  suspecţi care au vizitat banca Piraeus. Vor fi verificate înregistrările video pe ultimile săptămâni, e mult de muncă şi nu ştim când se vor vedea rezultatele.“, a marturisit purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi. Cel mai probabil autorii furtului au venit de mai multe ori aici pentru a vedea ce căi de acces există, câţi angajaţi şi sistemul de securitate. 

Jaf cu arma şi toporul

Două persoane mascate, au atacat ieri după-amiază sediul băncii Piraeus din Călăraşi. Sub amenințarea  unui topor şi a unui pistol, casiera le-a dat 5.000 de euro şi aproximativ 20.000 de lei, după care indivizii s-au făcut nevăzuți. Ancheta a fost coordonată la faţa locului de către adjunctul şef al IPJ Călăraşi, comisarul şef Marian Dumitrache. La sediul băncii au mobilizate echipaje de la Judiciar, Jandarmerie, Serviciul de Intervenţie Rapidă a poliţiei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările