Călăraşi: Un piroman a dat foc, aseară, unei gospodării din Coslogeni

Un piroman necunoscut a dat foc, aseară, unei gospodării din localitatea Coslogeni, pomperii intervenind mai bine de 14 ore pentru stingerea incendiului.

Aseară, în jurul orei  23.50, două echipaje specializate din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au intervenit în localitatea Coslogeni, comuna Dichiseni, pe strada Ştefan Bănică, nr. 144, pentru stingerea unui incendiu de furaje izbucnit într-o gospodărie, proprietate individuală, aparţinând lui Dumitru I.

Pentru că focul a fost  observat cu întârziere de proprietarul gospodăriei, pompieriilor le-a luat mai bine de 14 ore  să stingă flăcările provocate de un piroman necunoscut. Pompierii au salvat bunuri materiale în valoare de aproximativ 80.000 de lei, fiind înregistrate pagube materiale în sumă de circa 30.000 de lei. În incendiu au ars 2 porci, aproximativ 30 tone lucernă şi circa 10 tone de paie. Anchetatorii cred că cineva a pus focul intenţionat, însă fac verificări pentru elucidarea cauzelor incendiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: