Călăraşi: 400 kilograme de alimente, făcute scrum

Călăraşi: 400 kilograme de alimente, făcute scrum

Foto arhivă

Un magazin din comuna Vâlcelele a ars din temelii, azi-dimineaţă, la ora 02.12, din cauza unui scurtcircuit la un cablu defect. Pompierii au stins flăcările după aproximativ 5 ore, însă pagubele au fost consistente: 150.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Azi dimineaţă, la ora 02.12, două echipaje de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au fost solicitate să intervină pe raza localităţii Vâlcelele, pe strada Grădiniţei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în incinta unui magazin mixt, proprietate privată, aparţinând lui Valentin M.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale şi au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 4 ore şi 15 minute. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui scurt circuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect.

În incendiu au ars: 450 metri pătraţi din acoperişul imobilului şi circa 400 kg de produse alimentare şi nealimentare, valoarea pagubelor produse de incendiu fiind estimat6ă la suma de aproximativ 150.000 de lei, pompierii militari reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Incendiul a fost lichidat în cooperare cu S.V.S.U. al localităţii, care a participat la operaţiunea de stingere cu o autospecială şi 3 voluntari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările