Călăraşi: Peste 300 de slujbe pentru şomeri

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au şansa ca, în această săptămână, să-şi găsească un job.  

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Călăraşi pune la dispoziţia celor interesaţi, în perioada 14-20 iunie 2010, peste 300 de slujbe.    Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 5 locuri de muncă vacante, în următoarele meserii: inspector protecţia muncii, economist, informatician consilier juridic şi asistent manager.

Ce oferte are AJOFM

Pentru cei cu studii medii si profesionale, AJOFM  are în evidenţă 3o3 locuri de muncă. Este vorba despre posturi de vânzător, agent vânzari, contabil,  operator calcul, casier, electrician auto, confecţioner maşinist, şofer autobuz, şofer autoturism, măcelar, tranşator, fochist, frigotehnist. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, str.13 Decembrie nr.12, la sediul Agentiei Locale Olteniţa, str.Argeşului nr.111 sau la sediul Punctului de lucru Lehliu Gară, str.Crinului 2A.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările