Călărăşenii, invitaţi să facă propuneri pentru bugetul oraşului pe anul 2016

Călărăşenii, invitaţi să facă propuneri pentru bugetul oraşului pe anul 2016

Propunerile cetăţenilor se trimit la Primărie Foto:Adevărul

Ca şi anul trecut, autorităţile locale păstrează tradiţia şi-i invită pe călărăşeni să facă propuneri de lucrări care ar trebui să se realizeze în oraş. În această perioadă, Primăria Călăraşi se află în proces de realizare a  bugetului de venituri şi cheltuieli al anului 2016 şi doreşte să afle de la oameni care sunt problemele prioritare.Redăm integral scrisoarea primarului Daniel Ştefan Drăgulin pentru călărăşeni:

Stimaţi călărăşeni,

Ca în fiecare an, executivul Primăriei Călăraşi, alături de specialişti din cadrul instituţiei, a identificat o parte din problemele prioritare ale municipiului a căror rezolvare să-şi găsească soluţia, din punct de vedere financiar, în bugetul următor. Portofoliul de lucrări al Primăriei pentru 2016 este unul însemnat, ca şi cel din 2015, dar totuşi, aşa cum am înţeles în anii de când sunt primar, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, pentru a identifica problemele din cartierul unde locuiţi.

Aşa cum v-am rugat la finele lui 2014, şi în acest an vreau să ne sprijiniţi la această construcţie bugetară cu propuneri de lucrări pe care le consideraţi prioritare în anul ce urmează. În funcţie de criteriile ce se impun în acest caz, şi vorbim de necesitate, urgenţă, categorie bugetară, planuri urbanistice, numărul de persoane deservite, vom încerca să le cuprindem în proiectul bugetului aferent lui 2016. Vă asigur că, în măsura posibilităţilor financiare şi cu răbdare, vom avea rezultatele pe care oraşul nostru le merită.
 

Aşteptăm propunerile dumneavoastră pe adresa propuneribuget2016@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călăraşi, Str. Bucureşti, nr. 140 A. Vreau să vă fac cunoscut faptul că nu vom lua în considerare discuţiile de pe reţelele de socializare, ele fiind greu de sintetizat şi analizat.
Toate propunerile dumneavoastră vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toţi locuitorii municipiului. Propunerile pot fi trimise până la data de 10 ianuarie 2016.
Primar Daniel Ştefan Drăgulin

 

Vă recomandăm şi:

Şedinţă extraordinară de Consiliu. Aleşii locali dezbat bugetul municipiului pe anul 2015

Discuţii. Locuinţele de serviciu pentru medici, mărul discordiei între Primărie şi Consiliul Judeţean

Primarul Călăraşiul, amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 18 decembrie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările