Buget. Călărăşenii, invitaţi să facă propuneri pentru cheltuirea banului public în anul 2017

Buget. Călărăşenii, invitaţi să facă propuneri pentru cheltuirea banului public în anul 2017

Propunerile călărăşenilor, aşteptate la Primărie FOTO Adevărul

Ca şi anul trecut, autorităţile locale păstrează tradiţia şi-i invită pe călărăşeni să facă propuneri de buget. lucrări care ar trebui să se realizeze în oraş. În această perioadă, Primăria Călăraşi se află în proces de realizare a  bugetului de venituri şi cheltuieli al anului 2017 şi doreşte să afle de la oameni care sunt problemele prioritare, cum ar trebuie investiţi banii în oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„În această perioadă, executivul Primăriei Călăraşi, alături de specialişti din cadrul instituţiei, lucrează la proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al anului 2017, identificând o parte din problemele prioritare a căror rezolvare să-şi găsească soluţiile financiare în bugetul anului următor.  Conducerea Primăriei Călăraşi, în funcţie de necesitate, urgenţă, categorie bugetară, planuri urbanistice şi numărul de persoane deservite, va încerca să cuprindă  în proiectul bugetului aferent lui 2017 propunerile din partea călărăşenilor”, a explicat Daniel Ştefan Drăgulin, primarul oraşului.

20 ianuarie, termenul limită

Propunerile sunt aşteptate pe adresa de mail propuneribuget2017@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călăraşi, Str. Bucureşti, nr. 140 A. Ca şi în anii trecuţi, autorităţile au anunţat că nu vor fi luate în considerare discuţiile de pe reţelele de socializare, ele fiind greu de sintetizat şi analizat. Toate propunerile primite vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toţi locuitorii municipiului. Propunerile pot fi trimise până la data de 20 ianuarie 2017.

Vă recomandăm şi:

Şedinţă extraordinară de Consiliu. Aleşii locali dezbat bugetul municipiului pe anul 2015

Discuţii. Locuinţele de serviciu pentru medici, mărul discordiei între Primărie şi Consiliul Judeţean

Primarul Călăraşiul, amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 18 decembrie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările