Bogdan Mihai, manager de spital: Da, am dat de greu! O să explodeze! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Val de pacienţi COVID la spitalul din Călăraşi FOTO Facebook/B.M.
Val de pacienţi COVID la spitalul din Călăraşi FOTO Facebook/B.M.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi îi transmite un mesaj prefectului Valentin Barbu în care cere înfiinţarea a încă 30 de paturi pentru pacienţii cu COVID-19, forme uşoare. În prezent, unitatea medicală nu reuşeşte să mai facă faţă bolnavilor care au nevoie de o gură de oxigen.

"Răbdarea tuturor are o limită. Azi, tocmai am depăşit-o pe a mea. 8 pacienţi în aşteptare, 6 paturi libere.

Prefectul încă se gândeşte dacă să înfiinţeze la Spitalul TBC 30 de paturi care să poată prelua formele uşoare şi să ne lase să tratăm formele grave. De 6 zile se gândeşte. Încă aşteptăm", a scris Bogdan Mihai, managerul spitalului pe pagina sa de socializare. 

Într-un mesaj video de 9 minute, managerul unităţii medicale prezintă situaţie gravă prin care trece personalul medical, în condiţiile în care tot mai mulţi pacienţi ajung la spital şi au nevoie de oxigen. 

Acesta invocă lipsa de reacţie a prefectului judeţului Călăraşi, Valentin Barbu, deşi i s-a solicitat sprijin încă de la începutul săptămânii.

Vă mai recomandăm şi:

Noi restricţii care intră în vigoare luni: Carantină de noapte, certificat verde, magazine şi restaurante închise la ora 21:00

De ce mor şi oameni vaccinaţi de COVID-19. Explicaţiile unui medic: Nu pot fi opriţi în drumul spre fatalitate

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite