Bilanţul minivacanţei de Sfânta Maria. În patru zile, amenzi de peste 100.000 de lei şi 20 de prinderi în flagrant

Bilanţul minivacanţei de Sfânta Maria. În patru zile, amenzi de peste 100.000 de lei şi 20 de prinderi în flagrant

Poliţia, la datorie Foto:Arhivă Adevărul

La peste 100.000 de lei se ridică valoarea celor 566 de sancţiuni aplicate de poliţiştii călărăşeni în minivacanţa de Sfânta Maria. În patru zile, de pe 14 şi până pe 18 august, au fost constatate 57 de infracţiuni şi 58 de suspecţi identificaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă


Din cele 57 de infracţiuni, 20 au fost în flagrant. Cele mai multe amenzi, 449 au fost aplicate pentru nereguli privind circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii rutieri au reţinut 13 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 106.290 lei. „În perioada minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, ca urmare a măsurilor întreprinse de poliţişti, pe raza judeţului Călăraşi nu s-au produs accidente de circulaţie, care să fi fost soldate cu persoane decedate, nici acte grave de tulburare a ordinii publice sau infracţiuni de mare violenţă”, a precizat inspector principal de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Jale pe şosele. Zeci de şoferi, prinşi băuţi la volan de Sfânta Marie

UPDATE Minivacanţa de Sf. Maria produce nebunie în trafic: carambol pe A2 şi circulaţie bară la bară pe DN1

Peste 5.000 de jandarmi şi 2.000 de pompieri vor supraveghea lăcaşurile de cult de Sfânta Maria

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările