Biblioteca Judeţeană dă startul înscrierilor la programele de vară

Biblioteca Judeţeană dă startul înscrierilor la programele de vară

Programele de vară vor avea loc la bibliotecă FOTO Adevărul

Biblioteca Judeţeană ”Alexandru Odobescu” din Călăraşi dă startul înscrierilor la programele de vară ale bibliotecii: -BIBLIOVACANŢA pentru juniori- 8-12 ani (14 locuri / săptămână) -ŞCOALA VALORILOR pentru adolescenţi (7 locuri / săptămână).

Ştiri pe aceeaşi temă

Înscrierile se fac în perioada 06-15 iulie 2020, telefonic -0242.316.757, sau personal, la sediul bibliotecii, în limita locurilor prevăzute.
Fiecare persoana are dreptul la activităţile desfăşurate pe parcursul unei săptămâni, în cazul în care rămân locuri disponibile se pot reînscrie şi pentru altă perioadă.
 
Activităţile derulate în cadrul proiectelor includ lecturi, vizionări de filme, ateliere de bricolaj şi arte, jocuri diverse si altele -special concepute pentru grupele de vârstă respective şi vor fi susţinute de bibliotecari, cu sprijinul voluntarilor BJCL, precum şi de către invitaţi din diverse domenii, alături de care vor fi abordate diverse teme.
 
"Activităţile vor fi desfăşurate, dacă este posibil, în aer liber, în parcul de lângă bibliotecă. Pentru activităţile desfăşurate în interior, vă rugăm să conştientizaţi măsurile de care va trebui să ţinem cont, datorită contextului epidemiologic în care ne aflăm: purtarea măştii pe toată durata activităţilor, dezinfectarea mâinilor periodic, respectarea distanţei de 1,5 metri între persoane, evitarea participării la activităţi dacă prezintă simptome de febră, tuse, rinoree", au anunţat reprezentanţii Bibliotecii.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările