Bărbat salvat ca prin minune de pompieri, după ce şi-a prins braţul într-o presă de baloţi

Bărbat salvat ca prin minune de pompieri, după ce şi-a prins braţul într-o presă de baloţi

Militarii de la ISU, la intervenţia de la Sălcioara FOTO ISU Călăraşi

Intervenţie dificilă a pompierilor militari din Lehliu Gară pentru salvarea vieţii unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care şi-a prins braţul într-un utilaj de făcut baloţi.

 
În cooperare cu un echipaj al S.A.J. Ialomiţa, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au fost solicitaţi în jurul orei 11.30 să intervină în localitatea Sălcioara, judeţul Ialomiţa, pentru salvarea şi acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care şi-a prins braţul stâng într-o presă de balotat. 
Pompierii au ajuns rapid la faţa locului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD. S-au folosit echipamentele din dotare, depărtătorul şi foarfeca hidraulică şi în aproximativ 45 de minute braţul bărbatului a fost scos dintre fiarele maşinăriei de făcut baloţi. Pentru victimă s-a deplasat la faţa locului şi un elicopter SMURD din Capitală. Bărbatul a fost preluat în stare de conştienţă şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Exista riscul ca persoana să piardă foarte mult sânge în urma accidentului, însă pompierii alături de colegii de la Serviciul de Ambulanţă au cooperat eficient şi au salvat viaţa tânărului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: