Bărăganul, model în agricultură. AgriPlanta-RomAgroTec pregăteşte a patra expoziţie în câmp, la Fundulea

Bărăganul, model în agricultură. AgriPlanta-RomAgroTec pregăteşte a patra expoziţie în câmp, la Fundulea

Agriplanta, o expoziţie de succes, organizată în Bărăgan Foto:agriplanta

După ce în 2011 a prezentat un concept de expoziţie agricolă unic în România, pe model german, AgriPlanta se pregăteşte pentru a patra ediţie ce se va desfăşura în perioada 5-8 iunie 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă


 
Evenimentul îşi deschide porţile pentru fermierii din toată ţara şi pentru principalii producători şi importatori de utilaje agricole. În cadrul manifestării vor fi prezentate loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstraţii cu maşini agricole şi standuri expozitionale(utilaje şi echipamente agricole, sămânţă, îngrăsăminte şi fertilizatori).
Organizată în aer liber, pe câmp, lângă Fundulea - judeţul Călăraşi, şi ediţia din 2013 a fost una de succes. “Cifrele vorbesc de la sine: 150 de expozanţi reprezentând mărci internaţionale din 17 ţări, în creştere cu 23% faţă de anul 2012; 24 de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, pe o suprafaţă cu 2.400 mp mai mare decât la ediţia precedentă; 37 de maşini înscrise la cele 12 demonstraţii comentate cu maşini agricole (comparativ cu 24 de maşini în 2012) şi 10.450 vizitatori, în creştere cu 53% faţă de anul trecut”, spun organizatorii.

Începând cu anul 2013 cele două expoziţii de renume din domeniul agricol, AgriPlanta şi RomAgroTec au fost organizate de DLG InterMarketing ca o singură expoziţie. Pentru  veni în sprijinul fermierilor în partea de vest a ţării, DLG Intermarketing lansează conceptul de expozţtie în câmp şi în judeţul Timiş. Expoziţia va avea loc în perioada 4 - 7 septembrie 2014.

Vă recomandăm şi:

Lipsa de umiditate din sol, inamicul nr.1 al culturilor agricole

Toamnă fără precedent în Bărăgan. S-a semănat grâul direct pe mirişte

Se dă startul campaniei agricole de primăvară. În Bărăgan, porumbul este la putere

Guvernul susţine revenirea la cota de 8% TVA în agricultură

Fermierii din Vrancea consideră că agricultura reprezintă singura şansă viabilă de redresare a economiei ţării

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările