Bacalaureat, sesiunea de toamnă. 8,9, cea mai mare medie obţinută la Călăraşi

Bacalaureat, sesiunea de toamnă. 8,9, cea mai mare medie obţinută la Călăraşi

S-au afişat rezultatele înainte de constestaţii la examenul de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie FOTO Adevărul

Din cei 637 candidaţi înscrişi în judeţul Călăraşi la examenul de bacalaureat, sesiunea august-septembrie, doar 134 au reuşit să promoveze, obţinând media 6.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în judeţul Călăraşi nu s-a înregistrat nicio medie de 10, cea mai mare medie fiind de 8,9, obţinută de un elev din Colegiul Naţional Neagoe Basarab Olteniţa, relatează vocescampi. La Călăraşi s-au înregistrat şi incidente, un candidat a fost eliminat din cadrul examenului pentru tentativă de fraudă. 114 candidaţi din cei 637 înscrişi nu s-au prezentat la examen. Rezultatele finale vor fi publicate în data de 5 septembrie.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO MApN mai face un pas spre dotarea cu elicoptere de luptă moderne. Echiparea celebrelor Black Hawk pentru Europa Centrală se va face la ROMAERO

Orban, întrebat dacă este normal ca ministrul Transporturilor să circule pe contrasens: Depinde de situaţia în care se găseşte. O să am o discuţie cu ministrul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările